VINYL

“Vinyl is een stille vloer wat erg handig is als er vaak meerdere kinderen op spelen. Van een Novilon vloer heeft u jarenlang plezier. Dit door de Diamond Seal coating die beschermt tegen onder andere krassen en slijtage. Verder zorgt Aquagrip ervoor dat de kans op uitglijden op een natte Novilon vloer minimaal is.”

LAMINAAT

“Weinig materialen hebben de jongste decennia zo’n evolutie doorgemaakt als laminaat. Laminaatvloeren zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze kunnen tegen een stootje en zijn in een wip schoongemaakt.”

“De pvc vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de pvc vloer heeft veel te bieden. Pvc vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil.”

PVC VLOER

8 kleuren PVC

Plank is 23cm breed

PVC incl. egaliseren en leggen

44,95 per M2*

*Vraag naar de voorwaarden

​

“ Niet elk merk heeft de juiste kleur of het juiste model. Keuze is erg belangrijk voor het inrichten van uw thuis. Daarom hebben wij verschillende merken vloeren.”

“Tapijt is het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Die status heeft het te danken aan een combinatie van aantrekkelijke eigenschappen. De belangrijkste daarvan is dat er volop variatie is. Tapijt is in zo veel verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar dat er voor elke ruimte en ieder interieur wel iets passends is te vinden.”

TAPIJT

BEHANG

“Behang is een muurbedekking van sterk papier of een andersoortig materiaal als kunststof, canvas of glasvezel.”

SPANPLAFOND

Een spanplafond is een kunstdoek dat strak wordt opgespannen. Waarom zou u kiezen voor een dergelijk systeem? Hier zijn veel verschillende argumenten voor aan te voeren. Een spanplafond heeft veel voordelen ten opzichte van andere plafondsystemen, zowel bij nieuwbouw als renovatie projecten.

Esthetisch

Een spanplafond ziet er zeer strak en egaal uit. Dankzij de vele mogelijkheden qua kleur, vorm en afwerking is er voor elke specifieke ruimte een geschikt spanplafond.

Onderhoud en levensduur

Kenmerkend voor een spanplafond is de lange levensduur en het gemakkelijke onderhoud. Bovendien is een spanplafond demonteerbaar, waardoor het gemakkelijk is om verlichting en dergelijke aan te passen.

Plantsoen 17-A

9367 PG  De Wilp

​

Telefoon    0594 - 641451

Mobiel    06 - 21532701

​

de.kokjes@hetnet.nl

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

13:00 - 17:30 uur

13:00 - 17:30 uur

13:00 - 17:30 en van 19:00 - 21:00 uur 

13:00 - 17:30 uur

10:00 - 17:00 uur

Facebook

Copyright Kok wonen en slapen 2018

X

Deze website maakt gebruik van cookies.

Klik hier voor onze privacyverklaring