Raambekleding

Vouwgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, rolgordijnen, multishades en duettes zijn een aantal manieren om u te beschermen tegen de zon. Een zonnige zomerdag, daar genieten we met volle teugen van. De temperatuur in huis loopt echter snel op als de zonnestralen op de ramen branden, om over ons zonnige terras nog maar niet te spreken. Toe aan verkoeling? Kies voor zonwering en geniet voortaan van een aangename binnentemperatuur. Alle informatie over de verschillende soorten zonwering hebben wij in huis. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer in je huis. Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wilt u nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij hebben een groot aanbod met meer dan 1500 verschillende soorten gordijnstoffen in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Voor elk interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringgordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van uw raam gemaakt. Uw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt!

Gordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Multishades

Horren

Horren

Goede nachtrust

Horren zorgen ervoor dat insecten zowel overdag als ’s nacht buiten blijven. Zo wordt u in de nacht niet wakker van het gezoem van muggen of vliegen. Op deze manier bevorderen de rolhorren uw nachtrust zodat u overdag een stuk beter kan presteren op het werk.”

Geen insecten en ongedierte in huis

Wanneer u horren in huis heeft bepaalt u zelf wanneer u uw ramen volledig bedekt met gaas. Heeft u uw horren naar beneden, dan komen er geen vervelende insecten meer binnen. Op deze manier geniet u optimaal van het mooie weer zonder dat het zicht naar buiten verloren gaat, een van de vele voordelen.

Frisse lucht & goede ventilatie

Met behulp van horren kunt u overdag zonder zorgen uw raam open zetten. U haalt zo frisse lucht in huis wat zorgt voor een goede gezondheid en nachtrust.

Unilux premium dealer

Kok Wonen en Slapen is een Unilux Premium Dealer. Dit houdt in dat wij horren verkopen van de hoogste kwaliteit. U kunt hier klikken door een kijkje te nemen in ons Unilux assortiment of te bestellen als u de hor zelf wilt gaan plaatsen.