Vinyl

Vinyl is een stille vloer wat erg handig is als er vaak meerdere kinderen op spelen. Van een Novilon vloer heeft u jarenlang plezier. Dit door de Diamond Seal coating die beschermt tegen onder andere krassen en slijtage. Verder zorgt Aquagrip ervoor dat de kans op uitglijden op een natte Novilon vloer minimaal is.

Laminaat

Weinig materialen hebben de jongste decennia zo’n evolutie doorgemaakt als laminaat. Laminaatvloeren zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze kunnen tegen een stootje en zijn in een wip schoongemaakt.

PVC Vloer

De pvc vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de pvc vloer heeft veel te bieden. Pvc vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil

Tapijt

Tapijt is het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Die status heeft het te danken aan een combinatie van aantrekkelijke eigenschappen. De belangrijkste daarvan is dat er volop variatie is. Tapijt is in zo veel verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar dat er voor elke ruimte en ieder interieur wel iets passends is te vinden.

Behang

Behang is een muurbedekking van sterk papier of een andersoortig materiaal als kunststof, canvas of glasvezel.

Onderhoud en levensduur

Kenmerkend voor een spanplafond is de lange levensduur en het gemakkelijke onderhoud. Bovendien is een spanplafond demonteerbaar, waardoor het gemakkelijk is om verlichting en dergelijke aan te passen.